Διαδικτυακά μαθήματα αγιογραφίας

Μαθήματα Αγιογραφίας εξ αποστάσεως.

«Η εικονογραφική τέχνη είναι θησαυρός πολυτίμητος της Ορθόδοξης παράδοσης»

έγραφε ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός τον 8ο αιώνα.

Μιας παράδοσης που διανύοντας μια ιστορική διαδρομή 18 αιώνων, παραμένει σήμερα ζωντανή. Είναι στο χέρι μας να παραλάβουμε αυτήν την παράδοση, να την καλλιεργήσουμε και να τη συνεχίσουμε.

Ο πιο ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας και ταυτόχρονα να αντλήσουμε δύναμη και υπομονή! Μαθαίνουμε την παραδοσιακή τεχνική της βυζαντινής αγιογραφίας και δημιουργούμε μαζί, με οδηγίες βήμα βήμα, γνήσιες χειροποίητες εικόνες με την παραδοσιακή τεχνική της αυγοτέμπερας.

Με αφορμή τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας λόγω της επιδημίας οργανωθήκαμε και αξιοποιήσαμε τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, ώστε να προσφέρουμε και διαδικτυακά τα μαθήματα αγιογραφίας μας.

Έτσι λοιπόν τώρα, κάνουμε μάθημα αγιογραφίας και μέσω ίντερνετ, χρησιμοποιώντας power point παρουσιάσεις, φωτογραφίες, κείμενα, πλούσια βιβλιογραφία, και βέβαια online μάθημα με ζωντανή επικοινωνία μέσω skype. Φυσικά, τα διαδικτυακά μας μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά και μετά την άρση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και την επανεκκίνηση των μαθημάτων εδώ στο εργαστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6906055333, Αρχοντία Καρακώστα.

 

online μαθήματα αγιογραφίας, διαδικτυακά μαθήματα αγιογραφίας, μαθήματα αγιογραφίας εξ αποστάσεως

Διαδικτυακά μαθήματα αγιογραφίας