Ξύλα αγιογραφίας με έτοιμο ανθίβολο

Ανθίβολο: ένα πολύτιμο εργαλείο. Η δημιουργία του σχεδίου θεωρείται το Α και το Ω στην εικονογραφική τέχνη. Είναι μια εργασία που απαιτεί ακρίβεια και γνώσεις, και αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της δουλειάς μας. Μια καλή εικόνα ξεκινάει με ένα πολύ καλό σχέδιο!

Τα ανθίβολα αποτελούσαν πάντα ένα από τα σημαντικότερα και πολύτιμα εργαλεία της δουλειάς ενός ζωγράφου και ανήκουν στα βασικά μας εργαλεία, όπως τα χρώματα και τα πινέλα. Προορίζονται για την αναπαραγωγή των εικονογραφικών θεμάτων. Ένα σωστό και ακριβές ανθίβολο, εξασφαλίζει τη μεταφορά της ιδιαίτερης εικονογραφικής παράδοσης συγκεκριμένων εικονογραφικών τύπων ειδικά όταν μελετάμε και δουλεύουμε πάνω σε ιστορικά πρότυπα.

ξύλα αγιογραφίας με ανθιβολο
Η Αμόλυντος, 37×50

Μαζί με τα ξύλα αγιογραφίας, διαθέτουμε μερικές από τις πιο ωραίες εικόνες του εργαστηρίου μας σε έγχρωμες εκτυπώσεις Α4 και έτοιμο το αντίστοιχο ανθίβολο σε ριζόχαρτο στις διαστάσεις του ξύλου. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε το ανθίβολο οποιασδήποτε εικόνας για σας, στις διαστάσεις που θα μας ζητήσετε.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, 30×40

Τα ξύλα μας προετοιμάζονται με την παραδοσιακή τεχνική, κουνελόκολλα-κιμωλία-μαρμαρόσκονη. Χρησιμοποιούμε βαμβακερό ύφασμα (όχι γάζα) και κόντρα πλακέ θαλάσσης σημύδα 2,2 cm ή ξύλο φλαμουριάς 3cm με τρέσσες. Εξαιρετικής ποιότητας, προσεγμένα και φινιρισμένα στην πίσω όψη με μελισσοκέρι. Τα ετοιμάζουμε σε διάφορα μεγέθη, υπάρχει υπάρχει όμως και η δυνατότητα παραγγελίας και σε ειδικές διαστάσεις ή σχήματα. Πληροφορίες για διαθεσιμότητα, τιμές και χρόνο παράδοσης στα τηλέφωνα 2106647275 και 6906055333.

Κατάλογος διαστάσεων και τιμών προετοιμασμένων ξύλων εδώ.

Ο Άγιος Τρύφων, 35×45
Η Δέηση, 37×50
Ο Ευαγγελισμός, 37×50
Οι Άγιοι Κυπριανός και Ιουστίνα, 30×40
Η Κυρία των Αγγέλων, 37×50 ίσιο ή με σχέδιο
Παναγία η Γερόντισσα, 24×48 καμπύλη, 24×45 ίσιο
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, 24×48 καμπύλη, 24×45 ίσιο