Σεμινάριο: Παραδοσιακό στιλβωτό και τσουκάνικο

Νέο σεμινάριο παραδοσιακού στιλβωτού και τσουκάνικου στο εργαστήριό μας στο Κορωπί. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 4 μαθήματα στις ημέρες Δευτέρα 29 & Τετάρτη 31 Μαΐου, Δευτέρα 5 & Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρες 10:00 – 13:30.

Σε αυτό το σεμινάριο ξεδιαλύνουμε όλους τους μύθους και τους φόβους για το παραδοσιακό στιλβωτό χρύσωμα με ελεύθερο χρυσό, αμπόλη και αχάτη, και απαντάμε σε όλες τις απορίες.

Τί προετοιμασία χρειάζεται η επιφάνεια πριν το χρύσωμα και ποια η ακριβής συνταγή κόλλας και αμπόλης; Ποια υλικά προτιμώ, ποια κόλλα και ποια αμπόλη, και πού τα βρίσκω; Ποια είναι η σωστή εφαρμογή, με τί πινέλο; Πώς να μην μου κάνει γραμμές; Πόσα χέρια πρέπει να περάσω, και πόσο να αφήσω να στεγνώσει; Πόσο πρέπει να τρίψω και πώς; Πότε χρυσώνω, πότε περνάω το 2ο χέρι και πότε στιλβώνω; Γιατί δεν κολλάει ο χρυσός και πώς το διορθώνω; Γιατί γδέρνεται κατά το στίλβωμα; Τί πρέπει να προσέξω; Πώς δημιουργώ σχέδια πάνω στο χρυσό και πώς τον προστατεύω; Πώς γίνονται τα επαναλαμβανόμενα σχέδια, και πώς τα ελεύθερα; Πώς να κάνω δικά μου σχέδια;

Κάθε μαθητής φέρνει το δικό του χρυσό και τα εργαλεία του (μαξιλάρι, μαχαίρι, φτέρη και αχάτη). Το εργαστήριο διαθέτει το ξύλο (22×30), και ότι άλλο χρειάζεται (κόλλες, αμπόλη, πινέλα, γυαλόχαρτα, πούντες κλπ). Το κόστος των διδάκτρων είναι 300€.

Προθεσμία εγγραφών έως Σάββατο 27 Μαΐου. Πληροφορίες και εγγραφές μόνο τηλεφωνικώς στο 6906055333.