Ξύλα αγιογραφίας νέα σχέδια

Ωραία χειροποίητα ξύλα αγιογραφίας σε νέα σχέδια, προσαρμοσμένα για ολόσωμες μορφές, οριζόντιες συνθέσεις, καθώς και για συνθέσεις δύο ή τριών μορφών.

ξύλα αγιογραφίας προετοιμασμένα
Ξύλα αγιογραφίας προετοιμασμένα σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Τέλεια στοκαρισμένα και στα πλαΪνά. Πίσω όψη φινιρισμένη με κάσια και μελισσοκέρι. Συμπεριλαμβάνονται θηλιές κάδρου αντικέ.

Η προετοιμασία γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο κουνελόκολλα-κιμωλία-μαρμαρόσκονη carrara και βαμβακερό ύφασμα (όχι γάζα) πάνω σε κόντρα πλακέ θαλάσσης ρώσικη σημύδα 2,2 cm πάχος. Υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας, αρκεί να υπάρχει χρόνος γιατί χρειαζόμαστε τουλάχιστον 15 ημέρες για να τα ετοιμάσουμε.

Πολύ προσεγμένη κατεργασία γίνεται και στα πλαϊνά και στις γωνίες που προσέχουμε να είναι τέλεια στοκαρισμένα και τριμμένα ώστε να μην φαίνονται ίχνη από το ύφασμα ή τις ίνες του ξύλου.

Ξύλα αγιογραφίας
Ξύλα αγιογραφίας τέλεια στοκαρισμένα στα πλαΪνά και τις γωνίες.

Επίσης δίνουμε σημασία και στην πίσω όψη, που την επεξεργαζόμαστε με κάσια και μελισσοκέρι. Στη συσκευασία θα βρείτε και θηλειά κάδρου αντικέ για να κρεμάσετε την εικόνα σας.

Ξύλο αγιογραφίας
Ξύλο αγιογραφίας πίσω όψη φινιρισμένη με κάσια και μελισσοκέρι. Συμπεριλαμβάνεται αντικέ θηλιά κάδρου όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
Ξύλα αγιογραφίας προετοιμασμένα
Ξύλο αγιογραφίας παραλληλόγραμμο. Τέλεια στοκαρισμένο και στα πλαΪνά. Πίσω όψη φινιρισμένη με κάσια και μελισσοκέρι. Συμπεριλαμβάνονται θηλιές κάδρου αντικέ.
Ξύλα αγιογραφίας προετοιμασμένα
Ξύλο αγιογραφίας σε αναλογίες για ολόσωμη μορφή. Τέλεια στοκαρισμένο και στα πλαΪνά. Πίσω όψη φινιρισμένη με κάσια και μελισσοκέρι. Συμπεριλαμβάνονται θηλιές κάδρου αντικέ.
Ξύλο αγιογραφίας σκαφτό
Ξύλο αγιογραφίας σκαφτό 27x35cm
Ξύλο αγιογραφίας σχεδιασμένο για 3 μορφές 31x42cm
Ξύλο αγιογραφίας σχεδιασμένο για 3 μορφές 31x42cm
Ξύλο αγιογραφίας για οριζόντια σύνθεση
Ξύλο αγιογραφίας σχεδιασμένο για 2 ή 3 μορφές 31x42cm
Ξύλο αγιογραφίας για οριζόντια σύνθεση
Ξύλο αγιογραφίας Τόξο 2, για οριζόντια σύνθεση, ιδανικό για Μυστικό δείπνο 45x60cm

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με παραγγελίες, τιμές και χρόνους παράδοσης.

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

210 6647275 και 6906055333.

Ώρες που θα μας βρείτε στο εργαστήριο: 9:00-14:00 & 5:30-9:00.